0532 710 95 74

ASANSÖR KİRALAMA

Diyarbakır Asansör Kiralama

Son zamanlarda Nakliyat sektöründe, özellikle de evden eve taşımacılık alanında Mobil asansör ile taşıma çok yaygın bir hale geldi. Teknolojinin gelişimiyle son yıllarda yapılan ve kullanımı yayılan mobil eşya taşıma asansörleri taşınma işini hem daha güvenli hemde daha zahmetsiz bir hale getirdi. Farklı modellerde, genellikle asansörün yükselme mesafesine göre ayırt edilen mobil eşya taşıma asansörleri şu sıralar kullanımda.İnşaat sektöründeki son yıllarda hızlı gelişim binaların ve apartmanların çok katlı ve yüksek olmasını da beraberinde getirdi.

Kentsel dönüşüm ve emlak sektöründeki hareket yeni yapılan yüksek apartmanlara taşınma sıklığını artırdı. Yüksek katlara taşınma sırasında karşımıza bir çok engel çıkmaktadır. Çoğu apartman ve site yönetimi bina asansörüyle eşya taşımaya izin vermemektedir. Özellikle binalarda daha çok daire ve ev içinde daha fazla alan kazanımı nedeniyle merdivenler çok dar yapılıyor. Bu yetersiz merdiven boşluklarında mobilyaları ve beyaz eşyaları taşımak insan gücüyle neredeyse imkansız durumda.

İşte bu ve benzeri durumlarda 20. kata kadar çıkabilen mobil asansörler ile direk araçtan evin balkonuna asansör yardımıyla eşyayı taşımak çok pratik bir durumdur. Hem eşyalara zarar gelmez hemde 1 gün süren taşıma işlemini 1-2 saat gibi kısa bir zamana sığdırılabilmektedir

Kiralık Mobil Asansör

Mobil asansör ihtiyacı olan meslektaşlarımız ve diğer vatandaşlarımızın ihtiyaç duyması halinde Asansörlerimiz Diyarbakır ve çevresinde kiralıktır. Farklı model ve özelliklerdeki asansörlerimiz ile hizmetinizdeyiz.

Mobil Asansörler sadece evden eve eşya taşımacılığında değil bir çok farklı durumda da işinizi kolaylaştırabilir.

  • Asansör ile Ev Eşyası Taşıma
  • Asansör ile Ofis Eşyası Taşıma
  • Asansör ile İnşaat Malzemesi Taşıma